Tarvitsetko tekoälykouluttajaa?

Ota yhteyttä 044 323 7002, [email protected]

Räätälöidyt koulutukset

Olen kouluttanut luovaa tekoälyä pienemmistä yrityksistä Microsoftiin, kahden ministeriön ja lukuisien viraston henkilökuntaa. Räätälöin koulutukseni käytännön tarpeiden mukaan. Ota  yhteyttä [email protected] niin sovitaan suunnittelupalaverista!

 Alla on esimerkkejä 2 tunnin, 4 tunnin ja 1-2 päivän koulutusten sisällöistä.
 
 

Inspiraatiota luovan tekoälyn käyttöön

Luovan tekoälyn inspiraatio -sessiossa tutustutaan tekoälyn mahdollisuuksiin tänä päivänä.

Tämä noin 2-3 tunnin pikakatsaus ja käyttöönottokoulutus alkaa tutustumalla tekoälyn mahdollisuuksiin tänä päivänä. Demovetoisesti käydään läpi miten juuri sinun organisaatiosi voi hyödyntää tekoälyä – samalla ehkä hieman ravistellaan miettimään ovatko tekoälyn rajat sellaisia kuin olemme tottuneet ajattelemaan.

Toisessa osassa otetaan työkalut käyttöön, ja harjoitellaan perusteet syötesuunnittelusta, omien tietojen tuomisesta tekoälyyn, kuvittamisesta ja editoinnista. Tutustutaan myös pikaisesti AI-ohjelmistojen moninaisuuteen.

Kolmas osa käsittelee tietoturvaa ja tietosuojaa, kaksi äärimmäisen tärkeää näkökohtaa kaikessa digitaalisessa toiminnassa. Tässä osassa käydään myös läpi laajempi yleiskatsaus ja sen toimintaperiaatteisiin – myös luovan tekoälyn ulkopuolella. 

ChatGPT-koulutus: Opi hyödyntämään tekoälyä työssäsi!

Haluatko oppia käyttämään ChatGPT:tä, tekoälyllä toimivaa keskustelurobottia, joka osaa vastata kysymyksiin, keskustella eri aiheista ja luoda luovaa tekstiä?

ChatGPT voi auttaa sinua monissa työtehtävissä, kuten asiakaspalvelussa, sisällöntuotannossa, markkinoinnissa, kääntämisessä ja opetuksessa. Se voi automatisoida rutiinitehtäviä, tarjota tukea ja tietoa sekä parantaa laatua ja tehokkuutta.

ChatGPT-koulutus on puolen päivän tehopaketti, jossa saat erinomaisen lähtölaukauksen ChatGPT:n käyttöön omien työtehtäviesi tehostamiseksi. Kouluttajana toimii Antti Törrönen, joka on kokenut tekoälyasiantuntija ja kouluttaja.

Koulutuksessa opit:

  • Mikä on ChatGPT ja miten se toimii
  • Miten voit hyödyntää ChatGPT:tä eri tarkoituksiin
  • Mitkä ovat ChatGPT:n käytön rajat ja haasteet
  • Mitkä ovat parhaat käytännöt ChatGPT:n kanssa kommunikointiin
  • Miten voit luoda omia assistentteja ChatGPT:n avulla

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään tekoälyä työssään. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista tekoälystä tai ohjelmoinnista. Koulutus järjestetään paikan päällä tai etänä Teams-alustalla. Pituudeksi suosittelen noin 4 tuntia.

 
 
 
 

Luovat tekoälyt sisällöntuotannossa

Tämä kaksipäiväinen koulutus on suunniteltu tarjoamaan perusteellinen katsaus tekoälyyn ja sen soveltamiseen luovissa prosesseissa, kuten kirjoittamisessa ja kuvittamisessa. Ensimmäisen päivän aikana käymme läpi laajojen kielimallien (LLM) toimintaperiaatteen, diffuusion toiminnan ja miten se näkyy tekoälyssä sekä tietolähteiden hyödyntämisen opetuksessa ja oppimisessa. Lisäksi pohdimme, mitä odotuksia ja kehityssuuntia tekoälyn saralla on nähtävissä tulevaisuudessa.

Koulutuksen ensimmäinen päivä sisältää myös käytännön harjoituksia, joissa tutustutaan tekoälyn käyttöön kirjoittamisen ja kuvittamisen tukena. Käymme läpi ideoinnin, briifin kirjoittamisen, tietolähteiden hyödyntämisen, luonnostelun ja tekoälyavustetun kirjoittamisen sekä viimeistelyprosessin.

Toisena päivänä syvennymme teknisiin vaatimuksiin ja työvälineisiin, joita tarvitaan tekoälyavusteisessa kirjoittamisessa ja kuvittamisessa. Keskustelemme myös yhteisöistä, alan kehityssuunnista ja vinkkikirjoista. Tämän jälkeen sovellamme oppimaamme käytäntöön harjoituksissa, jotka liittyvät sekä kuvittamiseen että kirjoittamiseen tekoälyavusteisesti.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille vankka ymmärrys siitä, kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää luovissa prosesseissa ja antaa konkreettisia työkaluja ja strategioita tekoälyavusteisen kirjoittamisen ja kuvittamisen hyödyntämiseksi omassa työssä. Koulutus sopii kaikille luovien alojen ammattilaisille ja harrastajille, jotka haluavat syventää ymmärrystään tekoälyn mahdollisuuksista ja sovelluksista.

Avoin koulutus Professiolla

[email protected], +358 44 323 7002